klarekijk.nl

over mij

Mijn naam is Herma Egberts, grafisch ontwerper en talentcoach. Sinds ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach volgde aan De Kleine Tiki, heb ik ervaren wat kunstzinnig werken voor je kan doen. Voor mij als denker en voeler een eye-opener. Want wat ik voelde, wist ik evenzovele keren om zeep te helpen door mijn gedachten, mijn innerlijke criticus. Kunstzinnig werken bleek voor mijzelf de ultieme weg naar binnen: van mijn hoofd naar mijn buik. Zo leerde ik dat creativiteit voor mij mijn levensadem betekent. Want ook dat heb ik mogen leren: iedereen vond mij altijd creatief, maar je 'ontvangt' het pas als je het zelf ook echt mag voelen, mag ervaren dat het diep in jou resoneert.

In mijn werk als grafisch ontwerper voel ik me altijd al op mijn best als ik bedrijven mag helpen hun visie en drijfveren naar boven te halen en visueel te verduidelijken door een passend logo-ontwerp. Deze coachkwaliteiten verdiepen en inzetten voor kinderen en volwassenen geeft mij nog meer voldoening in mijn brede inzetbaarheid als creatief duizendpoot. Kunst is de rode draad die al mijn activiteiten verbindt.

Ik ben er achter gekomen dat talent en kunstzinnig werken mijn passie zijn. Kinderen die vastlopen in het onderwijs, die - ondanks hun 'slimheid' - zich dom voelen, onderpresteren of gewoonweg niet gelukkig zijn.
Maar ook volwassenen die vastlopen in baan of gezin. Die zich afvragen 'Wie ben ik?' en vaak ook "Wat wil ik?'
Die meer uit zichzelf willen halen. Kunstzinnig werken is zo'n fijne manier om jezelf beter te leren kennen. Om antwoorden te mogen ontvangen op dit soort vragen en dichter bij jezelf te komen. En op die manier je talenten te mogen ontwikkelen en inzetten, waardoor je meer weerbaarheid, veerkracht en plezier ontwikkelt in je leven.

Mijn passie is het delen van deze inzichten, je laten voelen wat kunstzinnig werken met je kan doen en samen genieten van het proces.