klarekijk.nl
KlareKijk

over mij

Mijn naam is Herma Egberts, grafisch ontwerper, talentontwikkelaar en kunstzinnig coach.

In mijn werk als grafisch ontwerper voel ik me altijd al op mijn best als ik bedrijven mag helpen hun visie en idealen naar boven te halen en visueel te verduidelijken door een passend logo-ontwerp. Deze coachkwaliteiten verdiepen en ook inzetten voor kinderen en volwassenen geeft mij veel voldoening in mijn brede inzetbaarheid als creatief duizendpoot. Kunst is de rode draad die al mijn activiteiten verbindt.

Ik ben er achter gekomen dat talent en kunstzinnig werken mijn passie zijn. Mijn passie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden:
Volwassenen die vastlopen in baan of gezin. Die zich afvragen 'Wie ben ik?' en vaak ook "Wat wil ik?' Ondernemers die hun bedrijf willen verbeteren en weten dat dit pas kan als ze zichzelf en hun drijfveren onder de loep (durven) nemen. Mensen die meer uit zichzelf willen halen.
Maar ook kinderen die vastlopen in het onderwijs, die - ondanks hun 'slimheid' - zich dom voelen, onderpresteren of gewoonweg niet gelukkig zijn.

Kunstzinnig werken is de perfecte manier om jezelf beter te leren kennen. Om antwoorden te mogen ontvangen op dit soort vragen en dichter bij jezelf te komen. En op die manier je talenten te mogen ontwikkelen en inzetten, waardoor je meer weerbaarheid, veerkracht en plezier ontwikkelt in je leven. Mijn passie is het delen van deze inzichten, je ondersteunen in je persoonlijke zoektocht en samen genieten van het proces.