klarekijk.nl
KlareKijk

Talentontwikkeling

Kindertalentenfluisteraar

Ben jij al bekend
met je grootste talent?
Ontdek, en je herkent
wie je werkelijk bent!

Focussen op je talenten is veel effectiever dan kijken wat er niet goed gaat. Op school, maar ook in de maatschappij, wordt er te vaak gekeken naar wat niet goed gaat in plaats van te kijken naar waar je goed in bent. Deze oordelende en veroordelende overtuigingen beperken en werken veelal demotiverend. Aandacht schenken aan waar je goed in bent, brengt je bij je kern. Bij je intrinsieke motivatie. En juist die motivatie hebben we nodig om te leren wat we móeten, maar vooral wat we wíllen leren.

Latent talent
Talent en trauma zijn vaak nauw verbonden. Door de nadruk te leggen op talent tijdens het coachen, kunnen pijnpunten op zachte wijze worden geheeld. Zo mogen talenten naar boven komen die je wel hebt, maar nooit hebt kunnen en/of mogen ontwikkelen. En ontdek je kanten van jezelf die je wellicht niet kende.
Spelenderwijs kom je steeds meer in je kracht te staan, kun je jezelf steeds meer helen.

Kunstzinnig coachen
Samen gaan we dmv schilderen, bewegen, tekenen, boetseren en muziek op zoek naar jouw Kern, daar waar jouw schatten begraven liggen. En met wat hulp zul je deze schatten durven blootleggen. Het zal soms spannend zijn, en kan pittig worden, maar ook zo geweldig leuk!
Jij bepaalt de route, jij bent de avonturier. Ik sta achter je, terwijl jij de paden zoekt waarlangs je wilt gaan.
Het wordt genieten onderweg.
Voor kinderen en het kind in de volwassene.

Mindsettraining
Voor kinderen met faalangst en een fixed mindset is een kunstzinnig coachingtraject ontwikkeld om van een vaste mindset weer naar een groeimindset te komen. Gebaseerd op het werkboek Mindset van Het Talentenlab. In 7 sessies van ± 1 uur werken we spelenderwijs aan doelen stellen, stappen nemen en weer fouten durven maken.

Kosten: € 495,- incl. BTW en materialen